Fasade

Rica Nidelven

Oppdraget var å lage utvendige vindusrammer og innvendig omramming i heis. Utvendig bekledning ble innkappet etter kapplister merket etter ønske fra byggherren. Norigo stod for lagerhold av de produserte elementene frem til de ble montert.Omramming av vinduene er av kryssfiner med beslag rundt. Rammene er produsert ved Norigo og fraktet til byggeplassen etter behov.

St. Olavs

Ved St. Olavs har vi laget fasade-”pynt” på gangbro mellom de ulike avdelingene.

TrønderEnergi

Hos TrønderEnergi på Lerkendal er det bygget dekke over inngangspartiet til garasje. Fasadebryting.Trappefasade i liggende Royal impregnert 48 x 148.

Toppidrettssenteret i Granåsen

Fasadeplater i Sembrit kappet og forboret etter tegninger og samtaler med entreprenør.Her er fasaden på Toppidrettssenteret i Granåsen som vi har levert.

Rosenborg Park

Vi kuttet Frontex og Cembrit fasadeplater på 5 blokker i Rosenborg park.Vi kappet etter ønsket mål, platene ble også forborret med hull for festeskruer.Vi lagret platene i påvente av montering. På den måten ble det mindre rot på byggeplassen.

Verdalsøra barne- og ungdomskole

Stående Royalimpregnert 48 x 148.Står med 600 mm mellomrom rundt hele skolen.Tett samarbeid med entreprenør for logistikk og leveranser.

Branntomta Søndre / Olav Tryggvasons gt.

Det ble laget seksjoner med brannhemmende panel på alle sider som vendte mot annen trebeyggelse. Dette for å tilfredstille brannsikkerhetskravene til bygget.Vi leverte hele veggfelt som ble montert på stedet.

Valentinlyst

Vi har produsert fasade / dekorvegger. Dekorveggene består av stående lekter og et rammeverk. Disse ble bygget i seksjoner hos Norigo og fraktet ut i 4 deler som ble montert sammen på plassen. Det er 4 slike vegger montert på området.

© 2013 Norservice AS. Utviklet av Orega.